16. mar, 2016

Påske

I dag kommer det ca.80 barnehagebarn til kirka vår for å være med på en påskevandring. Vi skal gjennom palmesøndag, skjærtorsdag, langfredag og til sist men ikke minst oppstandelsesdagen 1.påskedag. Jeg gleder megSmiler Kirka er pyntet med diverse effekter. Barna skal få delta. Dette blir superbra tro jeg.

Og jeg blir så grepet igjen av dette fantastiske budskapet om at en tok min plass der på Golgata. Jeg en synder fikk nåde, tilgivelse og oppreisning. Jeg er ikke lenger en fortapt synder men en tilgitt synder på vei mot en evighet hjemme i himlen.

Røveren som hang ved siden av Jesus på Golgata ba om en at Jesus måtte tenke på ham når han kom til sitt rike. Han hadde fått se noe av hvem Jesus var som hang der på korset ved siden av ham. Og svaret som Jesus gav snudde opp ned på hele hans framtid.

Stopp nå!! Hadde denne røveren noen framtid? sier du kanskje. Ja, det slutter ikke med død og grav. Det er begynnelsen på noe nytt. Og Jesus sa til han som bad om en tanke: «Sannelig, jeg sier deg: I dag skal du være med meg i paradis.» Luk.23.43.

Det samme sier han til deg som vil ta imot det Jesus har gitt for deg. Han gav sitt liv for din skyld for at du og jeg skulle gå fri fra dommen som kommer. Og få del i et evig liv i himmelen.

Gud velsigne deg og ditt valg!